miércoles, 11 de enero de 2012

LES AVENTURES DE SPOTI

Hi ha una aplicació interactiva a la pàgina de *Down Espanya l'existència de la qual desconeixia fins avui. Es diu “Les Aventures de *Spoti” i està disponible fent clic en una icona de la part dreta de la pantalla principal.

*Down Espanya va presentar el projecte el novembre passat. Pel que he pogut investigar en el 2010 la Fundació Eroski Amb tu va signar un conveni de col·laboració amb *Down Espanya per donar forma a un programa que el seu objectiu era promoure hàbits de nutrició més sans entre els nens i adolescents amb Síndrome de *Down per prevenir l'obesitat. cal recordar que més de la meitat de les persones amb síndrome de *Down són obeses.

Dins d'aquest marc de cooperació va néixer el programa lúdic «Menjar Divertit!», un programa educatiu per a la prevenció d'obesitat, l'adquisició d'estratègies i hàbits de nutrició i autonomia saludables per a nens amb síndrome de *Down, el joc interactiu de la qual dissenyat i programat per *Kidekom, Les aventures de *Spoti, ressenyo avui.

En la pantalla principal del joc ens trobem amb 3 seccions diferents (que enllacen a tres documents pdf) a més del botó que permet arrencar el joc.

1 comentario: